Waar voor je geld: 5 betaalbare inbouw-combimagnetrons van max 600 euro (2024)

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Ben je op zoek naar een betaalbare inbouw-combimagnetron voor jouw keuken? Vandaag hebben we vijf betaalbare modellen voor je gespot.

Disclaimer: op het moment van schrijven zijn de besproken combimagnetrons bij de goedkoopste webwinkels niet duurder dan 600 euro. De prijzen kunnen schommelen.

ETNA CM644Ti

Heb je een mooie keuken met inbouwapparatuur, dan ontkom je er doorgaans niet aan om de magnetron na een aantal jaren te vervangen. Gelukkig betaal je voor een goed exemplaar niet de hoofdprijs. Zo waarderen tientallen Kieskeurig.nl-bezoekers de prijsvriendelijke ETNA CM644Ti met een gemiddelde beoordeling van een 8,8. De behuizing heeft een nishoogte van 45 centimeter en nisbreedte van 56 centimeter. Hierdoor plaats je het apparaat probleemloos in de meeste (standaard)keukens. Hoewel Etna zelf een adviesprijs van 1079 euro noemt, duiken diverse bekende webshops onder de prijsgrens van zeshonderd euro.

De CM644Ti heeft een inhoud van 44,1 liter, zodat je gerechten voor meerdere personen kunt klaarmaken. Dankzij de bijgesloten bakplaat en het ovenrooster plaats je etenswaren op verschillende niveaus. Met de magnetronfunctie kies je een vermogen van minimaal 100 en maximaal 900 watt. Er zijn in totaal vijf standen. Als je de geïntegreerde oven gebruikt, stel je de temperatuur op hoogstens 230 graden in. Daarnaast telt deze combimagnetron dertien automatische programma's. Hierdoor kan het klaarmaken van jouw favoriete gerecht niet misgaan, zoals een lekkere pizza. 🍕

Bosch CMA583MS0

De Bosch CMA583MS0 valt bij diverse Kieskeurig.nl-bezoekers goed in de smaak. Pluspunten zijn de eenvoudige bediening en stijlvolle uitstraling. Door twee verzinkbare draaiknoppen ziet de voorzijde er strak uit. Het oog wil tenslotte ook wat! Veruit de meeste keukens kunnen dit model van 45 centimeter hoog en 60 centimeter breed prima herbergen. De binnenruimte is goed voor een inhoud van 44 liter. Bereid dus gerust een pizza, ovenschaal of volledige kip.

Met behulp van vijftien automatische programma's maak je eenvoudig diverse vlees- en visgerechten klaar. Je stelt op het display het juiste gewicht in, waarna de CMA583MS0 op eigen houtje de kookmodus, temperatuur en tijdsduur instelt. Je kunt voor de oven of magnetron uiteraard ook zelf de gewenste waarden kiezen. Het apparaat ondersteunt voor laatstgenoemde functie een maximaal vermogen van 900 watt. Na afloop maak je de boel snel schoon. De roestvrijstalen binnenzijde is glad, waardoor je vuil makkelijk afneemt.

Powered by

Waar voor je geld: 5 betaalbare inbouw-combimagnetrons van max 600 euro (2)

Beko MCI44313X

Bakken, grillen, ontdooien en opwarmen: met de betaalbare Beko MCI44313X kan het allemaal. Handig is dat je via de binnenverlichting de voortgang van een gerecht kunt volgen. Zo zie je snel of jouw favoriete vleesgerecht een lekker krokant korstje krijgt. Verder heeft deze combimagnetron een kinderslot, waardoor jouw kroost de instellingen niet tussentijds kan wijzigen. Zoals je van dit moderne kooktoestel mag verwachten, kies je tussen dertien automatische kookprogramma's. Gebruik hiervoor twee draaiknoppen en het overzichtelijke display.

De MCI44313X heeft een standaardmaat van 59,5 × 45,4 × 56,8 centimeter, zodat hij naadloos in jouw keuken past. De inhoud komt hierbij uit op 44 liter. Dat is voor huishoudens met meerdere personen ruimschoots voldoende. Fijn is dat Beko een bakplaat en twee ovenroosters meelevert, waardoor je bijvoorbeeld afbakbroodjes of een taart goed in de behuizing kunt plaatsen. Voor de magnetronfunctie kies je tussen vijf standen met een maximaal vermogen van 900 watt.

Powered by

Waar voor je geld: 5 betaalbare inbouw-combimagnetrons van max 600 euro (3)

Lees ook: Dit betekenen de icoontjes op je oven of combi-magnetron

Inventum IMC6132FZWA

Inventum bewijst dat een inbouw-combimagnetron helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Het Nederlandse merk hanteert voor zijn IMC6132FZWA een adviesprijs van 619 euro, maar een enkele webshop vraagt op het moment van schrijven minder dan de helft van dit bedrag. Kortom, een heus buitenkansje! Vergeleken met duurdere modellen is de binnenruimte wel iets krapper, namelijk 32 liter. Hierdoor leent dit product zich met name voor huishoudens tot hooguit vier personen. Ondanks de lage prijs heeft deze combinatiemagnetron binnenverlichting en een kinderslot.

Met vijf magnetronstanden en tien automatische programma's kun je alle kanten op. Stel het gewicht van een gerecht in en de IMC6132FZWA doet vervolgens de rest. Er zijn ook nog vier combistanden. Een pluspunt is dat de magnetronfunctie een respectabel vermogen van 1000 watt ondersteunt. Je kiest voor de oven een temperatuur van tussen de 130 en 220 graden. Zoals we van Inventum gewend zijn, geeft de fabrikant op dit product maar liefst vijf jaar garantie. Overigens heeft de behuizing een standaard-nismaat. Hij past dus in de meeste keukens.

Powered by

Waar voor je geld: 5 betaalbare inbouw-combimagnetrons van max 600 euro (4)

Inventum IMC6125F

Het kan zelfs nóg goedkoper, want volgens de prijshistorie van Kieskeurig.nl was de Inventum IMC6125F niet eerder zo laag geprijsd. Houd wel rekening met een relatief kleine binnenruimte van 25 liter. Hierdoor is dit model met name geschikt voor huishoudens van één of twee personen. Je plaatst deze combimagnetron in een standaardnis van een keuken, want de behuizing meet 59,5 × 46 × 47 centimeter.

De voorzijde heeft aan de rechterkant een bescheiden display en zeven druktoetsen, bijvoorbeeld om iets te ontdooien of de grillmodus te activeren. Daarnaast is er nog een ronde draaiknop waarmee je de tijdsduur en het gewicht instelt. De IMC6125F telt tien automatische programma's. Op basis van het gekozen gerecht en gewicht selecteert deze combimagnetron de juiste temperatuur en tijdsduur. De magnetronmodus kent vijf standen met een maximaal vermogen van 900 watt. Overige pluspunten zijn de aanwezige binnenverlichting en het kinderslot.

Powered by

Waar voor je geld: 5 betaalbare inbouw-combimagnetrons van max 600 euro (5)

Waar voor je geld: 5 betaalbare inbouw-combimagnetrons van max 600 euro (2024)
Top Articles
Elections – 40 Years In The Desert
The Gazette from Montreal, Quebec, Canada
Botw Royal Guard
Explore Tarot: Your Ultimate Tarot Cheat Sheet for Beginners
Shorthand: The Write Way to Speed Up Communication
Urinevlekken verwijderen: De meest effectieve methoden - Puurlv
South Ms Farm Trader
Elle Daily Horoscope Virgo
Connexus Outage Map
Shuiby aslam - ForeverMissed.com Online Memorials
Koop hier ‘verloren pakketten’, een nieuwe Italiaanse zaak en dit wil je ook even weten - indebuurt Utrecht
180 Best Persuasive Essay Topics Ideas For Students in 2024
Nwi Arrests Lake County
Puretalkusa.com/Amac
"Une héroïne" : les funérailles de Rebecca Cheptegei, athlète olympique immolée par son compagnon | TF1 INFO
G Switch Unblocked Tyrone
Ally Joann
Race Karts For Sale Near Me
Why Should We Hire You? - Professional Answers for 2024
Crawlers List Chicago
Acts 16 Nkjv
Poe Str Stacking
Form F-1 - Registration statement for certain foreign private issuers
The Listings Project New York
How to Make Ghee - How We Flourish
Disputes over ESPN, Disney and DirecTV go to the heart of TV's existential problems
3Movierulz
Hannaford Weekly Flyer Manchester Nh
Xxn Abbreviation List 2017 Pdf
Unity Webgl Car Tag
Lesson 1.1 Practice B Geometry Answers
Amazing Lash Bay Colony
Lininii
Wega Kit Filtros Fiat Cronos Argo 1.8 E-torq + Aceite 5w30 5l
Lucky Larry's Latina's
B.k. Miller Chitterlings
Mp4Mania.net1
New Gold Lee
Directions To 401 East Chestnut Street Louisville Kentucky
Heelyqutii
Barber Gym Quantico Hours
Me Tv Quizzes
Encompass.myisolved
Alston – Travel guide at Wikivoyage
Pink Runtz Strain, The Ultimate Guide
Stosh's Kolaches Photos
9:00 A.m. Cdt
Anonib New
Oak Hill, Blue Owl Lead Record Finastra Private Credit Loan
Raley Scrubs - Midtown
Craigslist Charlestown Indiana
The Love Life Of Kelsey Asbille: A Comprehensive Guide To Her Relationships
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 5742

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.